Kom in contact

ONZE OPLOSSING

Wij creëren gezonde organisaties.

 

Dit doen we met een welzijnsoplossing die voor álle medewerkers werkt. Een totaaloplossing die we integreren in organisaties en waar werkgevers of HR-managers geen extra tijd aan kwijt zijn. Integendeel, het levert onderaan de streep juist extra tijd op. Want: meer productiviteit, minder verzuim en minder personeelsverloop.

Onze welzijnsoplossing bestaat uit twee onderdelen: het enthousiasmeren en betrekken van medewerkers op het gebied van gezond leven (activatie en betrokkenheid) en het rapporteren van de resultaten (rapportage en advies). Dit wordt gedaan door een toegewijd team van ervaren wellbeing managers: ons Client Success team.

ALT

Activatie en betrokkenheid

Kennis is essentieel in het vormen van een gezonde leefstijl. Niet iedereen is zich bewust van de risico’s die ongezonde gewoontes met zich meebrengen. Of welke voordelen een gezonde levensstijl kan opleveren. Medewerkers informeren over het belang van gezondheid is daarom de eerste stap.

Dit doen we in een op maat gemaakt communicatieplan dat uit meerdere onderdelen bestaat. In deze activeringsfase informeren we werknemers over het gebruik van de Hub en de App. Door middel van online én offline tools als flyers, posters en nieuwsbrieven nodigen we alle medewerkers uit om de welzijnsreis met HABTIC te beginnen.

Beginnen met deze reis is één ding, het volhouden hiervan is een tweede. Dit is waar ons supportprogramma speciaal voor is ontwikkeld. Een programma dat volledig is afgestemd op de behoeften per organisatie: van personaliseerde content in de Hub tot unieke campagnes en populaire challenges. Hiermee worden medewerkers betrokken gehouden.

En dat is nog niet alles. Gedurende de gehele samenwerking staat ons Client Success team klaar om medewerkers betrokken en gemotiveerd te houden.

ALT

Rapportage en advies

Gezonde organisaties bestaan uit gezonde medewerkers. Weten hoe het met hen gaat, is weten hoe het met de gezondheid van de organisatie gaat.

Onze maandelijkse en jaarlijkse rapportages bieden daarom inzicht in de effecten en de impact van het programma. We analyseren de activiteiten van alle werknemers in de organisatie en vertalen deze in een persoonlijk, maar generiek welzijnsdashboard. Op die manier kunnen we de privacy van individuele medewerkers 100% garanderen.

In de rapportages laten we zien hoe medewerkers scoren op het gebied van:

Veerkracht

Scherpzinnigheid

Omgaan met stress

Risicobewustzijn

Beweeglijkheid