Kom in contact

ACTIVATIE &

BETROKKENHEID

HABTIC Client Success Services

Client Success Team

Mensen zijn zich vaak niet bewust van de gezondheidsrisico’s en mogelijke gevolgen van een ongezonde leefstijl, omdat ze niet over de juiste kennis beschikken.

Daartegenover staat dat mensen niet altijd weten wat voor voordelen een gezonde leefstijl kan opleveren. Daarom is het belangrijk om niet alleen praktische ondersteuning bij een programma te leveren, maar ook om het belang van een gezonde leefstijl te benadrukken. Dat stimuleert mensen tot deelname.

Het Client Succes Team is een service die we aanbieden als onderdeel van onze totaaloplossing. Het Client Succes Team biedt een supportprogramma gedurende ons partnerschap dat medewerkers motiveert om gebruik te maken van de HABTIC-oplossing en ze bovendien betrokken houdt tijdens hun traject.

Activering

HABTIC heeft een communicatieplan met verschillende fases ontwikkeld dat medewerkers informeert over de mogelijkheid om de HUB en The Program (de app) van HABTIC te gebruiken. Dit communicatieplan bestaat uit diverse tools (flyers, posters, content, nieuwsbrieven, etc.) om activering van onze services te promoten. Deze kunnen we online via de digitale communicatiekanalen van de werkgever verstrekken, alsook op de locaties zelf.

Betrokkenheid

Ons supportprogramma voor betrokkenheid is ontwikkeld om de bekendheid van een gezonde leefstijl en de voordelen ervan te vergroten.

Via een speciaal ontwikkelde website, en een persoonlijk toegekende URL, kunnen medewerkers naar de Healthy lifestyle hub gaan. Deze website biedt een keur aan populaire, wetenschappelijke content, in de vorm van artikelen, video’s, polls, fragmenten, podcasts en webinars.

De content van de Healthy lifestyle hub is persoonlijk, populair, bewezen succesvol en coherent. Het speelt ook een centrale rol bij de lancering van campagnes en challenges, die we in nauwe samenwerking met -, en afgestemd op, onze klanten samenstellen.

ALT
ALT

HABTIC is uw partner op weg naar gezonder personeel.

HABTIC is uw partner op weg naar gezonder personeel.

Meer over de Habtic oplossing